Ontdek New York voor een knalprijs!

Ontdek New York voor een knalprijs!

New York the city that nevers sleeps. DOE EENS GEK en ga aan deze ongelooflijke prijs mee naar “The Big Apple”. Bewonder de Empire State Building, Brooklyn Bridge, het vrijheidsbeeld, Central Park, Manhattan maar ook Harlem en The Bronx. Bezoek deze fantastische stad met onze lokale gidsen die echte experts zijn. Het zijn Belgen die wonen en werken in New York! New York nu aan onklopbare prijs.


Afreis: 06/02/2020 aan € 699 pp.

Afreizen op: 20/06/2019, 17/10/2019, 07/11/2019 en 21/11/19 aan € 899 pp.

Afreizen op: 19/5 aan € 999 pp.

Afreizen op: 4/7, 11/7, 18/7, 1/8 of 15/8 aan € 1.199 pp.
 

Programma: 


DAG 1: België - New York / New York City 

New York, here we come! We vertrekken ’s morgens met een rechtstreekse vlucht van Brussel naar New York. Onze reisbegeleider helpt je met het inchecken en je maakt kennis met de groep. Aankomst in Newark of JFK airport rond de middag. Samen met je tourleader start je met een city tour door de Big Apple. Je bent meteen overweldigd door de skyline van deze wereldstad. Na wat vrije tijd op Madison Square, genieten we samen van een diner in een Irish Pub (Optie). Transfer naar het prachtige hotel Sheraton Parsippany (of gelijkwaardig) waar je kan bekomen van de reis en indien hiervoor nog tijd is genieten van de faciliteiten zoals spa en fitness. Overnachting in het hotel.

 

DAG 2: Downtown NY / Hudson River / Ground Zero / Wall Street / Little Italy / Soho / Greenwich Village 

Na het ontbijt (inbegrepen) vertrekken we rond 08:30 naar New York waar onze verkenning van Downtown NY begint met een cruise van anderhalf uur (optie).

Via de Hudson rivier maak je op een bijzondere manier kennis met de skyline van Manhattan, Ellis en Governors Island en natuurlijk het vrijheidsbeeld. Na dit avontuur ontmoeten we onze lokale NL-gids en vertrekken we voor een begeleide wandeling die begint bij het zeer indrukwekkende Ground Zero. 

We wandelen verder naar Wall Street en komen zo bij het uiteinde van Manhattan (Battery Park). Vandaar gaat het verder naar Little Italy voor een lunch (optie) in een typische Italiaanse trattoria waar de grote Enrico Caruso ooit nog heeft gezongen. De rest van de namiddag heb je vrije tijd om de prachtige buurten van Soho en Greenwich Village zelf te ontdekken. ’s Avonds dineren we op een toplocatie dichtbij Times Square (optie) en terugkeer naar het hotel.

 

DAG 3: Midtown / Rockefeller Centre / Broadway Musical 

Vandaag vertrekken we na het ontbijt naar het indrukwekkende Manhattan. Samen met de gids zal je deze 3de dag midtown NY ontdekken : Central Park, Fifth avenue, Times Square, Rockefeller Plaza en vele andere mythische plaatsen ... soms per autocar, soms te voet. Halverwege de uitstap beklimmen we de 70-verdiepingen hoge Rockefeller Tower met een VIP-entry pass (optie). Mogelijkheid om New York te ontdekken vanop de “Top of the Rock”: het panoramisch deck van de Rockefeller Centre met een adembenemend zicht over de stad. Lunch in een trendy ’lounge restaurant’ van New York (optie). Na de middag is het al shopping wat de klok slaat. ’s Avonds vrij avondmaal met de mogelijkheid om samen met de groep een échte Broadway musical te bezoeken (optie). In de late avond terugkeer naar het hotel.

DAG 4-5: Harlem / The Bronx 

Na het ontbijt checken we uit en vertrekken we naar het mythische noorden van de “Big Apple” (optie). We verkennen onder begeleiding van een ervaren gids de buurten die vroeger voor vele mensen en zelfs voor de politie ontoegankelijk waren: Harlem en The Bronx. Het is onwaarschijnlijk hoe deze buurten op zondagochtend zijn omgetoverd tot “the place to be”. We worden ontvangen in een typisch kerkje waar een gospelkoor ons opwacht (een absolute aanrader). Na het gospelconcert nemen we je mee naar een authentiek “soul food” restaurant (optie). In de vooravond vertrek naar België met een koffer vol talloze spectaculaire herinneringen aan deze stad. 

 

Dag 5: New York - België Aankomst rond 08u00 in Zaventem.

 

INBEGREPEN

Vluchten heen / terug : Brussel – New York incl. bagage & luchthaventaksen
3 Nachten accommodatie en ontbijt op basis van een standaard dubbele kamer in het Sheraton Parsippany ****
(of gelijkwaardig) / 4e nacht in het vliegtuig
Alle vermelde transferts in een luxe autocar ****
Alle externe bezoeken
Nederlandstalige begeleiding gedurende de ganse reis
De lokale Nederlandstalige gids
Reisdocumenten met gedetailleerd programma
Stadsplan van Manhattan
Premium garantiefonds
Belgische BTW (2,73 %)

 

NIET INBEGREPEN

De maaltijden en de excursies
Dranken en persoonlijke uitgaven
Single supplement € 138
Este (Elektronisch visum)
Verzekeringen


OPTIES (bij te reserveren)

Lunch in een typisch Italiaanse trattoria
Lunch in een trendy lounge
Diner Irish Pub dag 1
Diner restaurant in de buurt van Times Square dag 2
Boottocht Hudson River
Panoramisch deck Rockefeller Centre Musical in Broadway
Harlem & The Bronx : Gospelkoor + ’soulfood’ lunch


BELANGRIJK

Prijs onder voorbehoud van wijziging van luchthaventaksen, veiligheidstaksen, brandstoftoeslag en koerswijziging van de USD.
Bij het uitschrijven van de tickets (1 maand op voorhand) zul je ingelicht worden over de eventuele te betalen toeslagen.
Je reservatie is definitief enkel indien het volledige bedrag betaald is op het ogenblik van je inschrijving.
(*) 4e nacht in het vliegtuig
Als verblijf kozen we een super 4* hotel dat een stukje buiten het centrum van New York ligt. De transfer van- en naar het centrum doen we dan met onze luxe bus. Alleen zo kunnen we u deze ongelooflijk scherpe prijs aanbieden!

Profiteer er van en ga met ons mee!

 

 

Wil u meer informatie over deze aanbieding?

Vul dan dit formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!